Prachtige en functionele badkameraccessoires

Het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en leveren van badkameraccessoires, is wat wij al 135 jaar met passie en toewijding doen. Geesa is specialist in kwalitatief hoogwaardige badkameraccessoires met een doordacht design en oog voor detail. Wij ondersteunen architecten, designers, klanten en (eind)gebruikers maximaal bij het ontwerpen en realiseren van badkamerinterieurs, in design en functionaliteit.

Onze badkameraccessoires zijn te vinden in ’s werelds bekendste hotels en grootste cruiseschepen, waar onze producten intensief worden gebruikt. En waar onze accessoires aan de hoogste eisen moeten voldoen als het gaat om functionaliteit, design, installatie- en gebruiksgemak.

Geesa. Accessories only.

Ontdek onze nieuwe Geesa catalogus

Onze catalogus is nu compacter dan ooit. We hebben ons assortiment vernieuwd en meer focus aangebracht, waardoor deze catalogus nog gebruiksvriendelijker is geworden.

Maar er is meer! Blader naar pagina 41 voor een eerste blik op onze prachtige nieuwe aanwinst: Geesa Craft. Ontdek een design dat kracht en elegantie combineert in 18 roestvrijstalen accessoires van hoge kwaliteit. Deze serie is verkrijgbaar vanaf september 2024.

Bekijk hier